Ariser
Affärssystem

Möt vår nya kollega Tamas

Vi säger välkomna till Tamas. Vår nya kollega som började sin anställning på vårt Umeå-kontor under november och som redan känns självklar i vårt team.

Tamas KatzerNamn: Tamas Katzer
Ålder: 28 år
Familj: Sambo
Bor: Nydalahöjd, Umeå
Intressen: Ny teknik, träning, gaming, god mat och att umgås med vänner. Är även ett stort fan av sumobrottning och armbrytning
Favoritmatlåda: Kycklingpasta i olika varianter

Tamas tog nyligen examen från Umeå Universitet där han läst systemvetenskap och ansluter nu till Ariser som verksamhetskonsult. Med sig sedan tidigare har han en bakgrund inom produktion, lager och inventering, men har också dykmästare i Thailand på sitt CV.

Tamas kommer att ingå i leveransen av affärssystem där han i rollen som verksamhetskonsult kommer han att stödja och utveckla kunder främst inom M3 och RamBase. Med sin härliga energi och sitt engagemang är vi övertygade om att han snabbt kommer att bli uppskattad ute hos våra kunder.

— Jag ser fram emot att träffa våra kunder, ta del av deras verksamheter och fördjupa mig i flöden och processer och få bidra till värdeskapande lösningar. Att få arbeta i team tillsammans med mina kollegor ska bli otroligt kul, jag tror starkt på att det bästa konceptet är nära arbete i grupp, säger Tamas.

Du har nu varit hos oss i några dagar. Vad är ditt första intryck?  
Att det är en väldigt välkomnande arbetsplats bestående av otroligt kunniga och kompetenta kollegor. Jag har fått en tydlig introduktionsplan och en klar bild av vad som förväntas av mig samt vad jag kan förvänta mig av Ariser, både kortsiktigt och långsiktigt. Alla kollegor har varit väldigt hjälpsamma och jag känner verkligen att jag har det stöd som kan behövas för en som är nyanställd.

Arisers kundlöfte är ”Värdeskapande vägvisare”. Vad betyder det för dig?
För mig innebär det att Ariser med sin expertis inom digitalisering och IT hjälper kunden att utveckla sin verksamhet. Att man är aktiv i arbetet kring förbättringar och bidrar till lösningar på eventuella utmaningar. Detta på ett sätt som skapar värde för kunden och underlättar i det dagliga arbetet.

Vilka är dina främsta styrkor i din roll som verksamhetskonsult? 
Jag är lättlärd och relativt snabbt kan sätta mig in i en organisation för att identifiera vilka behov samt utvecklingsmöjligheter det finns. Min bakgrund inom produktion och distribution tror jag också är till min fördel när det gäller kommande projekt. Varierande arbete i kombination med mycket kundkontakt är något jag verkligen älskar och blir motiverad av!

Vilket är ditt bästa smultronställe? 
Det måste nog vara Prag! Jag bodde där under min period som utbytesstudent och staden är verkligen helt fantastisk. Det finns en uppsjö av kaféer, barer, aktiviteter och stadskärnan är som tagen ur medeltiden. Är man dessutom intresserad av historia som jag är finns det massor av gamla slott, kyrkor och andra byggnader att utforska. Världens bästa öl hittas också i Prag och det finns oändligt många mikrobryggerier där man kan njuta av färskbryggd öl i kombination med god mat.