Ariser
PIM

Möt Patrik Berggren, vår nya projektledare

Vi välkomnar Patrik Berggren till rollen som projektledare inom leveransen för C4 Contexture! Patrik är en erfaren och bred projektledare som kan affären, tekniken och ekonomi. Vi ser att hans affärsinriktade tankesätt i kombination med intresset för teknik gör att han kommunicerar lika väl med ledningsgrupper som tekniska projektmedlemmar. Detta är av största vikt för oss då vi värnar om hela projektprocessen.

Patrik BerggrenNamn: Patrik Berggren
Ålder:
44 år
Familj: Sambon Camilla och hunden Dennis (en Kleiner Münsterländer)
Bor: Röbäcksmyran, Umeå
Intressen: Jakt med Dennis the dog och sen spelas det rätt mycket padel
Favoritmatlåda: Någon rest från höstens jakt

Du har nu varit hos oss i några veckor. Vad är ditt första intryck?
Det är ju så klart lite speciellt att komma in under rådande pandemi, men jag har mötts digitalt av engagerade och drivande personer där det verkligen märks att brinner för det som de arbetar med.

Ariser kundlöfte är ”Värdeskapande vägvisare”. Vad betyder det för dig?
För mig är det att Ariser inom sitt område digitalisering hjälper och lyfter kunders affärer och ställning på marknaden. Att alltid vara den trygga partnern man kan gå till för med sina affärsproblem och vet att man får de råd och den hjälp man behöver för att driva sin affär till nya nivåer.

Vad ser du fram emot att jobba med på Ariser?
Jag vill bygga upp långa och profitabla partnerskap med våra kunder så de får de trygga vägvisaren vårt kundlöfte utlovar.

Vilka är dina främsta styrkor i din roll som projektledare?
Jag har koll på detaljerna, är en snabb problemlösare och har goda tekniska kunskaper samtidigt som jag är en genial organisatör.

Vilket är ditt bästa smultronställe?
En bild säger mer än 1000 ord.

Patriks smultronställe

 

Vem är din förebild?
Richard Branson, blev väldig fascinerad då jag lästa hans bok, detta var på tiden Virgin Records var stora så ca 100 år sedan, om hans resa med Virgin, det har så klart inte varit någon dans på rosor men det jag tog med mig är att varje gång det höll på att gå omkull (och det var några gånger) så satsade han som mest och gick all in, sensmoral: man måste våga för att vinna.