Ariser
Affärssystem

Välkommen till Ariser, Anders Marklund

Under sina många år i branschen har Anders Marklund byggt upp en bred verksamhetsförståelse och en djup kompetens kring system och processer. Anders lång erfarenhet när det kommer till Infor M3 och har redan från första dagen på Ariser förstärkt leveransen i pågående projekt.

Anders MarklundNamn: Anders Marklund
Ålder:
53 år
Familj: Sambo
Bor: Västerslätt, Umeå
Intressen: Sång, musik, sport och att resa
Favoritmatlåda: Spaghetti Carbonara

Det har nu gått några veckor sedan du påbörjade din anställning på Ariser. Vad är ditt första intryck?
Det är ett mysigt arbetsklimat här och trevliga kollegor. Det är synd att vi på grund av pandemin behöver arbeta på olika platser och inte kan ses fysiskt så ofta.

När vi väl är tillbaka på kontoret ser jag fram emot nära samarbeten där vi kan lära känna varandra ännu bättre och utvecklas tillsammans.

Arisers kundlöfte är ”Värdeskapande vägvisare”. Vad betyder det för dig?
För mig innebär det att vi inte bara löser de problem kunder kommer till oss med rakt av, utan vi har alltid deras helhet i åtanke. Vi föreslår förbättringar som kanske kunden inte har tänkt på för att de ska få ut mesta möjliga av sin investering. Att vi med vår kompetens och erfarenhet visar vi våra kunder vad vi tror är den bästa vägen framåt.

Vad ser du fram emot att jobba med på Ariser?
Jag har lång erfarenhet av RPG-versionen av Movex och hoppas tillföra i projekt med kunder som ligger kvar i dessa versioner. Fram för allt ser jag framemot att lära mig mer om den bredd M3 och nya Infor OS kan erbjuda med hela paletten av “best of bread” lösningar. I min tjänst som integrationskonsult kommer jag kunna rikta in mig mer mot utveckling och verkligen utmana min problemlösningsförmåga.

Vilka är dina främsta styrkor i din roll som integrationskonsult?
Min helhetssyn, verksamhetskunskap samt långa erfarenhet, tror jag kommer hjälpa mig mycket i min roll. Tack vare det kan jag tolka och förstå kundens verkliga behov och föreslå alternativa, kanske bättre lösningar.

Vem är din förebild?
Min far. Ingenting är omöjligt för honom. Vid 23 års ålder byggde han själv en villa i Bullmark. Han är utbildad ingenjör, men är självlärd inom det mesta. Under fem år bodde och jobbade han i Saudi Arabien där han bland annat var med och byggde ett sjukhus i Jeddah. Han ärdessutom en duktig musiker, har skepparexamen och älskar att segla och kan allt om att laga bilar. Att våga prova på nya saker och verkligen genomföra sina idéer är hans signum. Han kan det mesta, just tack vare inställningen att inget är omöjligt!