Affärssystem

Setrab valde RamBase Cloud ERP

För en tid sedan kompletterades vårt affärssystemserbjudande med det molnbaserade ERP-systemet RamBase. RamBase täcker avancerade behov inom tillverkning och distribution och lämpar sig extra bra för företag inom SME-segmentet. Setrab är ett av många företag som valt RamBase som sitt framtida ERP.

Setrab är en av våra kunder som valt RamBase som sitt framtida affärssystem. Flera av världens främsta bilmärken så som exempelvis Aston Martin, Audi, Bentley & Ferrari, vänder sig till Setrab för design, utveckling och tillverkning av högpresterande aluminiumkylare och värmeväxlare. Kunder som alla litar på att Setrab hanterar utvecklingsprojekt både proaktivt och tidseffektivt, samtidigt som de uppfyller högsta kvalitets- och miljökraven. Genom RamBase får Setrab en fullständig överblick över alla processer och kan därmed upprätthålla ett sömlöst arbetsflöde.

Försäljningskalkylatorn är ett exempel på en RamBase-funktion som ger Setrab ett verktyg för att leverera skräddarsydda produkter till olika fordonstillverkare med full kostnadskontroll och lönsamhet.

- RamBase kompletterar vår leverans av affärssystem. Plattformen lämpar sig väl för SME-kunder med tillväxtambitioner då den erbjuder effektiv implementering och en flexibel licensmodell. RamBase levereras via molnet och uppdateras kontinuerligt med nya funktioner, anpassade efter bransch och redo att börja användas direkt, säger Mikael Wiklund, ansvarig för affärsområdet Affärssystem på Ariser.