Strategiskt partnerskap inom Enterprise PIM och MDM

Det sker en markant ökning i efterfrågan av Enterprise PIM och MDM. Ariser ser stor tillväxtpotential inom området och genom partnerskap med Riversand flyttar Ariser fram positionen som en av dom ledande leverantörerna av PIM och MDM i Skandinavien.

– Partnerskapet med Riversand gör det möjligt att möta dom krav som ställs på en SaaS-baserad plattform inom Enterprise PIM och MDM. Riversands plattform är marknadsledande och i kombination med vår långa erfarenhet och vår expertis skapas möjligheter för fler affärer och att växa med tjänsteleveransen. Vi ser också tydliga synergier tillsammans med våra leveransområden inom ERP och BI och den verksamhetsförståelse vi har när det kommer till tillverkande industri, lager & logistik och underhåll & service, säger Ludvig Henningsson, affärsutvecklingschef på Ariser.

Riversand grundades i början av 2000-talet och har sen dess utvecklats och tagit position som den marknadsledande SaaS-plattformen inom Enterprise PIM och MDM. Gartner klassar Riversand som ”Leader in Magic Quadrant for Master Data Management Solutions, January 2021”. En Multi Domain Master Data Experience Platform som levererar hög nivå av integration, Big Data, skalbarhet, AR, AI och analys med ett helt ekosystem av applikationer.

Ariser har med närmare 30 års erfarenhet av PIM och MDM, den egenutvecklade plattformen C4 Contexture och mer än 80 framgångsrika implementationer tagit en ledande roll i att utveckla området på den Skandinaviska marknaden.

– Riversand kompletterar vår egen plattform, C4 Contexture, på ett bra sätt och ger oss goda möjligheter att skala leveransen. Den kompetens och erfarenhet vi har inom området har varit en framgångsfaktor för lyckade implementeringsprojekt och genom partnerskapet med Riversand ökar vi potentialen för framtida tillväxt. Vi förstärker vårt erbjudande mot vår marknad och bygger vidare i att skapa en attraktiv och utvecklande arbetsplats, säger Mats Waleij, affärsområdeschef för PIM/MDM på Ariser.

mats.waleij@ariser.se

070-656 51 13