Underhåll och service

Digitalisering genom verksamhetsanpassad IT är vårt expertområde, och företag inom tillverkning, distribution, underhåll och service är vår marknad. För verksamheter med stora anläggningstillgångar med underhållsbehov har vi den lösning du behöver, likväl för dig som har en stor serviceverksamhet.

 

Gemensamt för dessa områden är ett stort fokus på att maximera tillgängligheten och prestandan på olika typer av utrustning, oavsett om det är din interna maskinpark eller om det är en utrustning som du sålt till en kund. Vi hjälper dig hålla reda på alla individer under dess hela livscykel, samt att vi effektiviserar arbetet för era underhålls- eller servicetekniker med mobila verktyg. 

Nedan ser du några exempel på vårt erbjudanden inom underhåll och service.

Infor EAM

Infor EAM är ett ”best of breed” underhållssystem för dig med behov att digitalisera och optimera dina underhållsprocesser. Maximera tillgängligheten och låt systemet hjälpa dig med det förebyggande underhållet och att förutse nedtid i din maskinpark. Lösning rankas som en ledare i Gartners ranking 2019 för EAM-system, och lösningen levereras både som CloudSuite eller On-premise.

Mer information hittar du här

Mobigo

Mobigo är ett komplett system för arbetsorderhantering. Få enkel överblick över kommande, pågående och avslutade arbeten, materialåtgång, restider, arbetstimmar och faktureringsunderlag.

Spara tid och pengar

Minimera pappershantering, dubbelarbete, långa ledtider, potentiella felkällor.

Mobila klienter

Mobigo har stöd för de flesta av dagens mobila enheter.

Koppla in ditt affärssystem

Kopplingar till de vanligaste fakturerings- och lönesystemen.

Anpassningar och moduler

Konfigurera Mobigo helt efter dina behov och önskemål.

 

Mobigo är speciellt anpassat mot branscher inom:Fastighet, Hantverkare, Service & Installation, Kyla, Ventilation och VVS.

Mer information hittar du här

Vill du veta mer?

Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig inom kort.

Kontakta mig