Säkerhet

Ariser har lång erfarenhet av att ta fram strategi kring, implementera och utveckla ett aktivt IT-säkerhetsarbete. Oavsett om det handlar om företagets nätverk, servrar, klienter eller mobila enheter kan vi leverera lösningar som är anpassade efter just dina behov. Vi har expertis inom exempelvis digital access, gateway security, endpoint security och data-klassificering .

 

Rätt kombination av säkerhetslösningar

Vi lägger stor vikt vid att ständigt uppdatera vår produkt- och tjänsteportfölj. Ambitionen är att utifrån det unika behovet och rätt kombination av produkter skapa både kostnadseffektivitet och önskad funktion genom att maximera synergier mellan olika produkter.

Nedan ser du några exempel på vårt erbjudanden inom säkerhet.

Säkerhetsutredning

Vi utför djuplodade säkerhetsutredningar, skräddarsydda utifrån varje uppdragsgivares unika förutsättningar och krav. Det kan handla om allt ifrån penetrationstester och trafikanalys till kontroll av användarmedvetenhet och policys. Resultatet sammanställs i rapporter som kan ligga till grund för fortsatt förbättringsarbete.

Våra experter inom IT-säkerhet kan aktivt delta i arbetet med att implementera förbättringar, utbilda personal och bistå vid upprättande eller uppdatering av policys.

Check Point 

Check Point erbjuder ett brett skydd mot i stort sett alla sorters digitala hot. Samtidigt reducerar de komplexiteten och erbjuder stor skalbarhet så att företag ska kunna utveckla sin IT-säkerhetslösning i takt med att behoven förändras. 

Det är ingen slump att 94% av Fortune 100-företagen och 87% av Fortune 500-företagen, använder Check Points intelligenta säkerhetslösningar för att säkra sin affärskritiska data.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om Check Points produkter och hur de kan hjälpa er att höja säkerheten.

Sophos

Sophos vet att lösningen på komplexa problem inte är mer komplexitet. De vet att enkel säkerhet är bättre säkerhet.

De arbetar lika fokuserat med nätverkssäkerhet som med klientsäkerhet. Dessutom har de en unik teknologi som de kallar Synchronized Security som kopplar samman deras olika lösningar till en synkroniserad kärna. Lösningarna kommunicerar och arbetar tillsammans vilket ger ett effektivare skydd tillsammans med en tydligare överblick och en central managering.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur Sophos produkter kan förändra er syn på IT-säkerhet.

Vill du veta mer?

Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig inom kort.

Kontakta mig