Pressmeddelande 2019-11-11

UDK blir Ariser

En av Sveriges ledande experter på verksamhetsanpassad IT växer och får nytt namn: Umeå datakonsulter, UDK, blir Ariser. Samtidigt fusionerar man in företaget C4 Contexture.

Sedan 1987 har UDK levererat verksamhetsnära IT-lösningar till kunder över hela landet. Företaget är baserat i Umeå med ytterligare kontor i Luleå och Stockholm ­– nöjda kunder finns över hela världen.

Ariser leder sina uppdragsgivare till digitalisering och effektivare lösningar. I en värld som snabbt förändras skapar Ariser värde genom nära samarbete och kunskap. Att förstå kundens verksamhet på djupet är framgångsfaktorn. Det handlar om att lyssna, men samtidigt våga utmana.

 – Vårt nya varumärke förmedlar bättre vilka vi är. En trygg vägvisare där vi tillsammans med våra kunder hittar rätt väg framåt, säger Maria Kröger, vd på Ariser.

Namnbytet är en del av ett större varumärkesarbete, där bland annat en ny grafisk profil och ny symbol ingår.

– Storspoven utgör en del av vår nya profil och symboliserar vårt ursprung här i Västerbotten. Det bär vi alltid med oss även då vi lägger Sverige och världen under våra vingar, säger Maria Kröger.

Ariser tar samtidigt in företaget C4 Contexture i verksamheten genom en fusion.

– Vi blir starkare och får ett bredare erbjudande med stora möjligheter till utveckling. Tillsammans med våra kunder når vi nya höjder, säger Maria Kröger.

 

Press och förfrågningar:

Maria Kröger, VD
maria.kroger@ariser.se
+46 70 324 66 58
www.ariser.se

 

För att utforska nya områden och lyfta till nästa nivå krävs både mod och nyfikenhet. Med rätt partner kommer man längre. Ariser är experter på digitalisering genom verksamhetsanpassad IT. I en värld som snabbt förändras skapar vi värde genom nära samarbete och kunskap. Tillsammans hittar vi rätt väg framåt.

 

Ladda ned pressmeddelandet här