Ariser
Affärssystem

Välkommen till Ariser Michaela!

Avdelningen Affärssystem fortsätter att växa och vi hälsar Michaela Blom välkommen till ett härligt gäng. Med bakgrund inom ekonomi och sin erfarenhet av Infor M3 har Michaela, i rollen som verksamhetskonsult, stöttat upp vår leverans från dag ett.

Michaela kommer bli en viktig del av vårt supportteam för M3 och Rambase med fokus på ekonomi och kundorder. Med sin förmåga att hitta lösningar på kunders utmaningar ser vi att Michaela snabbt kommer bli en uppskattad konsult hos våra kunder.

Michaela BlomNamn: Michaela Blom
Ålder:
34 år
Familj: Sambo och döttrarna Alma 7år och Selma 5år
Bor: I ett kedjehus på Carlshöjd, Umeå
Intressen: Styrkelyft, näringslära och fysiologi, bygga goda burgare, fjällvandring och gott vin. Vissa av intressena går att kombinera bättre än andra
Favoritmatlåda: Någon krämig pasta

Du har nu varit hos oss i några dagar. Vad är ditt första intryck?
Det har varit ett fantastiskt varmt välkomnande av alla kollegor och det är ett öppet och inbjudande arbetsklimat. Det finns otroligt mycket kompetens och kompetensutbyte inom företaget.

Ariser kundlöfte är ”Värdeskapande vägvisare”. Vad betyder det för dig?
För mig innebär det att Ariser, genom vår expertis, hjälper våra kunder att hela tiden utveckla sin affär.  Genom digitalisering och smarta verksamhetslösningar kan kunderna effektivisera sina arbetsflöden och lägga mer tid på förbättringsarbete. Med erfarenheter och nyfikenhet för vi utvecklingen framåt tillsammans med våra kunder.

Vad ser du fram emot att jobba med på Ariser?
Jag ser fram emot att få lösa problem och hitta smarta och bra lösningar tillsammans med mina kollegor och våra kunder. Jag ser också fram emot att få fördjupa mina kunskaper inom de system som Ariser jobbar med. Alla flöden påverkar redovisningen i ett affärssystem, med hjälp av min djupare förståelse för bland annat lager och logistik kommer jag snabbt kunna felsöka de ärenden som kommer in till supporten och hitta alternativa lösningar på arbetssätt eller processer.

Vilka är dina främsta styrkor i din roll som verksamhetskonsult?
Jag är en lättlärd problemlösare och jag skapar mig relativt snabbt en bra förståelse olika processer och brinner för att hitta bra och effektiva lösningar på diverse arbetsuppgifter. Jag har dessutom erfarenhet av ekonomifunktionerna i främst Movex/M3 men även andra ekonomisystem vilket gör att jag har en god förståelse för hur det dagliga arbetet i systemet ser ut.

Vilket är ditt bästa smultronställe?
Med tältet på valfri fjälltopp, långt ifrån bebyggelse och andra människor.

Michaelas smultronställe

Vem är din förebild?
Min pappa. Han har alltid sett lösningar istället för problem och levt enligt att allt löser sig och att ingenting är omöjligt. Han fick amputera ena benet för några år sedan, men han lät sig inte stoppas av det. Det tog bara några veckor innan han gick i trappor och körde bil igen. Hans inställning till livet och de motgångar han mött är en stor inspiration.