Ariser
IT-säkerhet

Träffa Jonas – vår nya kollega

Vi välkomnar Jonas Lundmark till rollen som IT-konsult inom leveransen för Teknik & Support. Jonas kommer att bli en viktig kugge för våra leveranser av IT-säkerhet. Med sin härliga energi och sitt engagemang är vi övertygade om att han snabbt kommer att bli uppskattad ute hos våra kunder.

Jonas LundmarkNamn: Jonas Lundmark
Ålder:
24 år
Familj: Ungkarlslivet
Bor: Liljansberget, Umeå
Intressen: Teknik, datorspel och min sketna bil
Favoritmatlåda: Något ute på stan. Jag glömmer alltid mina matlådor i kylskåpet hemma.

Du har nu varit hos oss i några dagar. Vad är ditt första intryck?
Det är sjukt bra stämning här, alla är hjälpsamma och trevliga. Jag har fått en väldigt bra introduktion till bolaget och har redan varit ute på kunduppdrag, så det är snabba ryck.

Ariser kundlöfte är ”Värdeskapande vägvisare”. Vad betyder det för dig?
Vi följer med kunden genom hela deras resa. Allt är inte alltid glasklart och alla stöter på problem ibland men vi finns där som stöd och hjälper kunden hitta den bästa lösningen för just deras verksamhets unika förutsättningar.

Vad ser du fram emot att jobba med på Ariser?
Friheten att forma min egen vardag och möjligheten att jobba med folk som varit i branschen längre än jag levt. Då jag gillar kundkontakt ser jag fram emot att få träffa mer av våra kunder och utvecklas tillsammans med dem. Vår bransch utvecklas hela tiden så finns alltid något spännande runt hörnet.

Vilka är dina främsta styrkor i din roll som IT-konsult?
Jag gillar att snacka med folk och har lätt att lära mig, det har blivit väldigt mycket “learning by doing” över åren. Jag har varit några år inom IT-branschen så jag har blivit rätt bra på problemlösning. Tror en av mina främsta styrkor är att jag är bra på att utmana kunden och försöka göra det lilla extra, jag är inte klar förrän kunden är nöjd.