Affärssystem
Ariser

Säg hej till vår nya kollega Torkel

Nu har vi har förstärkt vår affärssystemsleverans ytterligare med Torkel Bylund, hemvändare från Småland med många års erfarenhet inom processerna för produktion och logistik.

Med ett öga för just processförbättringar kommer Torkel i rollen som verksamhetskonsult bidra till effektiviseringar ute hos våra kunder och stötta dom i deras förändringsresa. Vi ser fram emot att få ta del av hans engagemang och driv.

Torkel BylundNamn: Torkel Bylund
Ålder:
36år
Familj: Fru och två barn, Elsa 4 år och Ebbe 8 år
Bor: I ett radhus på Östra Ersboda, Umeå
Intressen: Mat och dryck, beachvolley, gaming och att skriva musik
Favoritmatlåda: Sallader

Du har nu varit hos oss i några dagar. Vad är ditt första intryck?
Jag har fått ett varmt mottagande av ett engagerat och drivet gäng. Det är en härlig familjekänsla där alla vill vara med och bidra! Det märks så tydligt på den avslappnade miljön, glada hejande och sociala surret vid kaffemaskinen. Sedan första dagen har alla varit övertydliga med att det går bra att fråga om det är något - minsta lilla sak. Alla vill hjälpa till och stötta så mycket de kan, även om de själva har fullspäckat schema.

Ariser kundlöfte är ”Värdeskapande vägvisare”. Vad betyder det för dig?
Att vi vill se till kundens helhet, oavsett vilken storlek projekten har. Vi vågar sticka ut hakan för att hitta lösningar som leder kunden in i den digitala utvecklingen. Våra lösningar tillgodoser det aktuella behovet, men bäddar samtidigt för framtida utveckling.

Vad ser du fram emot att jobba med på Ariser?
Att få delta i projekt för att hjälpa till att hitta smarta lösningar samt lära mig mer om de system vi arbetar i. Jag tycker om att förstå hur system är uppbyggda och är väldigt nyfiken på både Infor CloudSuite och RamBase.

Vilka är dina främsta styrkor i din roll som verksamhetskonsult?
Jag är en noggrann problemlösare som hittar framtidssäkra möjligheter, samtidigt som jag fångar upp potentiella förbättringar längs vägen. Min drivkraft är att bygga välstrukturerade processer och att eliminera onödiga manuella arbetsmoment.

Vilket är ditt bästa smultronställe?
Mina svärföräldrar har en stuga i Ammarnäs som jag inte besökt än, men den kommer hamna högt upp på listan. I övrigt tycker jag om att uppskatta ögonblicket, det gör gott för själen. En solig dag i naturen är dock svårslagen.

Vem är din förebild?
Med musik som största hobby har jag skaffat många förebilder inom det området: Max Martin som låtskrivare, Michael Jackson som koncept och grupper med unika sound (som Deportees, Coldplay, Queen). Jag lyssnar på alla möjliga genrer och tycker om att analysera låtar i detalj.