Ariser

Peter Levisson ny vd för Ariser

Styrelsen för Ariser AB meddelar att Peter Levisson från och med den 1:a februari 2022 tillträtt som ny vd.

– Peter Levisson har tillträtt som ny VD i Ariser. Han har en bred erfarenhet av IT-baserade lösningar och tillför både lokal kompetens och ledningsförmåga. Vi hälsar honom välkommen, säger Crister Stjernfelt, styrelseordförande på Ariser.

Peter kommer närmast från Zert AB där han arbetat som VD och har tidigare erfarenheter som inkluderar marknadschef på Trimma AB samt arbete inom finanssektorn.

– Jag är väldigt glad över att fått styrelsens förtroende att leda Ariser i rollen som VD. Ariser är ett välkänt företag med lång historik och många fina kundrelationer. Det ska bli oerhört roligt att få vara del av bolaget och utveckla det framåt tillsammans med alla kompetenta kollegor, säger Peter Levisson, vd på Ariser.

Ariser AB grundades i Umeå 1987 och har under sina 35 år blivit en ledande aktör inom digital transformation. Med en bred tjänste- och systemportfölj, som bland annat inkluderar ERP, PIM/MDM och BI har man specialiserat sig på verksamhetsnära projekt inom marknaden för Tillverkande industri, Logistik & distribution samt Service & underhåll.

– Arisers erbjudande och de industriinvesteringar som görs, inte minst i norra landsdelarna, gör att det finns bra förutsättningar för bolaget att växa de kommande åren, avslutar Peter Levisson, vd på Ariser.

Press och förfrågningar:
Peter Levisson, VD
+46 70 378 20 42
https://www.ariser.se

Ariser AB består av drygt 60 st konsulter med kontor från Luleå i norr till Stockholm i söder och med huvudkontoret placerat i Umeå.

Vår huvudsakliga marknad är företag inom tillverkning, distribution, underhåll och service där vi med våra 35 år i branschen blivit en ledande aktör när det gäller digitalisering och verksamhetsanpassning av system och processer.

Vårt erbjudande består av en bred portfölj tjänster och produkter men oavsett om det handlar om ERP, PIM, BI eller exempelvis IoT så är en röd tråd genom Arisers samtliga leveransområden vår expertis inom informationslogistik. På vilka sätt information kan lagras, struktureras, kombineras och berikas samt vilket värde information kan generera för rätt mottagare.