Ariser

Lär känna vår nya vd Peter

I februari välkomnade vi Peter Levisson som ny vd för Ariser. Peter har en bred erfarenhet av IT-baserade lösningar och tillför både lokal kompetens och ledningsförmåga. Här får du chansen att lära känna honom lite bättre.

Peter LevissonNamn: Peter Levisson
Ålder:
43 år
Familj: Gift med Stina och vi har två barn. Sigge sju år och Bosse fyra år
Bor: I ett kedjehus på Västerhiske i Umeå
Intressen: Flugfiske, jakt, natur, trummor och skateboard. Har också en nästintill osund passion för chili
Favoritmatlåda: Den som jag kommer ihåg att ta med mig. Äter nästan allt

Du har nu varit hos oss i några veckor. Vad är ditt första intryck?
Härliga och välkomnande människor med massor av kunskap och kompetens.

Ariser kundlöfte är ”Värdeskapande vägvisare”. Vad betyder det för dig?
Värdeskapande vägvisare för mig betyder att lyfta blicken och se mer än bara vägen från a till b. Att lyssna samtidigt som vi tryggt leder våra kunder framåt samtidigt som vi vågar utmana tankar och idéer för att hitta nya bättre lösningar.

Vad ser du fram emot att jobba med på Ariser?
Människorna! Ett bolag är inget utan människorna som arbetar i det. Jag är intresserad av människor och älskar att ta del av vad som driver en person. Sedan så älskar jag så klart att göra affärer. Det är en fantastisk känsla att få signera ett avtal med en ny (eller gammal) kund.

Vilka är dina främsta styrkor i din roll som VD?
Jag är uthållig och en god lyssnare som värdesätter relationer. Alla relationer kan inte vara perfekta men att bry sig om relationer, både bra relationer och mindre bra relationer, tror jag är en nyckel till att skapa framgång på alla plan. I min roll som vd så tror jag att förståelsen för olika relationer är helt avgörande för att lyckas.

Vilket är ditt bästa smultronställe?
Mitt smultronställe är stugan i Gåsvattnet utanför Bjurholm som jag har tillsammans med min tvillingbror. Det är en perfekt plats för avkoppling (och en del projekt).

Vem är din förebild?
Min mormor Siri, en envis jämtländska med världens största hjärta som fick bli 98 år gammal. Av henne har jag lärt mig att även om saker och ting är tufft ibland så är det viktigt att ha skrattet och glädjen nära.