Lager och Logistik

Digitalisering genom verksamhetsanpassad IT är vårt expertområde, och företag inom tillverkning, distribution, underhåll och service är vår marknad. Vi har lösningar för er som jobbar inom logistiktunga verksamheter, oavsett om ni behöver ett IT-stöd eller djup verksamhetskompetens.

 

Logistik handlar om att få rätt produkt på rätt plats, i rätt tid och till rätt pris. Detta har vi stor erfarenhet oavsett om ni jobbar inom handel eller industri. Våra erfarna konsulter har hjälpt kunder med verksamhetsutveckling kring hur distributionsnät ska byggas upp, likväl som design av lagerlokaler för effektiv plockning och packning. Vi kan hjälpa er med ert IT-stöd oavsett om det rör implementation av ett komplett WMS-system eller om det rör hjälp med mobilt stöd för er lagerpersonal. Vidare kan vi hjälpa er med integration i värdekedjan, både uppströms mot leverantörer och nedströms mot kunder. Det kan exempelvis röra 3PL-lager, EDI-kopplingar eller leverantörs- & kundportaler.

Nedan ser du några exempel på vårt erbjudande inom lager & logistik.

Infor WMS

När snabbhet och felfria leveranser är kritiska för era kunder, måste ni ge era logistikprocesser rätt systemstöd. Infor WMS är ett avancerat lagerhanteringssystem för dig med behov att hela tiden ha stenkoll på din försörjningskedja, och ge maximalt stöd till er lagerpersonal. Lösning rankas som en ledare i Gartners ranking 2019 för WMS-system, och lösningen levereras både som CloudSuite eller On-premise.

Mer information hittar du här

Routific

Hundratals företag runt om i världen förlitar sig på Routific:s ruttoptimering. Algoritmen har utvecklats i mer än ett decennium och optimerar rutterna baserat på faktiska faktorer som tidsfönster, fordonets kapacitet, leveranstyper, prioriterade stopp, hastigheter, förarens arbetstider, förarens pauser m.m. 

 

Import your customers

Importera dina stopp

Lägg till dina stopp på tre sätt. Importera ett kalkylblad, spara kundprofiler eller lägg till dem manuellt.

 

Adjust your routes

Justera rutten

Med Routific är det enkelt att anpassa dina rutter. Flytta och arrangera om leveransadresser. Ta bort eller arrangera om sista minuten-ordrar.
Dispatch Routes

Skicka till chauffören

Ladda ner dina rutter och skicka dem direkt till chaufförernas smartphones via SMS. Vår mobilapp är enkel, intuitiv och kräver inte nedladdning från App-butik. 

 

Living Tracking

Live spårning

Spåra dina förars framsteg och hålla reda på kundens ETA i realtid. Håll inte kunder i väntan - ge dina kunder mer exakta ETA. 

 

Customer Notification

Uppdatera dina kunder

Låt dina kunder veta när de kan förvänta sig en leverans, när den är på väg och när den är klar med automatiska SMS-och e-postmeddelanden.

 

Proof of Delivery

Signering

Samla in digitala signaturer med hjälp av vår chaufförs-app vid varje slutförd leverans.

 

Delivery Analytics

Leveransanalys

Mät din framgång. Analysera flottans leveransprestanda med slutrapporter. 

 

Seamless API Integration

API-integration

Med hjälp API-integration kan systemet födas med data direkt från exempelvis ett affärssystem.

Mer information hittar du här

Vill du veta mer?

Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig inom kort.

Kontakta mig