IT-infrastruktur

Ariser har lång erfarenhet med att implementera avancerad infrastruktur. Oavsett om det handlar om lokala lösningar on-premises, hybridlösningar eller ren outsourcning, har vi duktiga experter som kan ta ansvar för hela införandet.

 

Nedan ser du några exempel på vårt erbjudanden inom IT-infrastruktur.

IT-avdelning, on demand

Vi kan leverera en IT-avdelning "on demand" som skalas allt efter som behoven förändras. Vårt fokus ligger på utveckling med stöd av proaktiv förvaltning och support. Beroende på uppdragets karaktär och vilka resurser som kunden har i egen organisation tillsätter vi ett dedikerat team som kan bestå av strategiska resurser och/eller operativ personal. Utöver detta team har man även tillgång till Arisers breda portfölj av kunniga experter.

Exempel inom leveransen:

  • Strategi/rådgivning
  • Teknisk projektledare
  • Underhåll och utveckling
  • Support
  • Drift

IT Arkitekt

Vi erbjuder specialister i att utforma IT-system och funktioner för att motsvara de specifika kraven från verksamheten. Vi tar ansvar hela vägen från förstudie, utredning och lösningsförslag till projektarbete, upphandlingsstöd och implementering.

Sevicedesk

Vi erbjuder en bemannad servicedesk som hanterar inkommande larm, telefonsamtal eller mail från kundmiljöer via centraliserade system. Utifrån vad som är avtalat med slutkunden vidtas lämplig åtgärd och sammanställning sker utifrån ett proaktivt och förebyggande perspektiv.

Hybridmiljöer

Oavsett om det handlar om infrastruktur, plattform eller applikation kan det finnas fördelar att se över hybridlösningar. Vi hjälper er i processen att utifrån funktion, krav och behov ta fram rätt strategi med verksamhetens behov i centrum.

Vill du veta mer?

Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig inom kort.

Kontakta mig