Affärssystem

Digitalisering genom verksamhetsanpassad IT är vårt expertområde, och företag inom tillverkning, distribution, underhåll och service är vår marknad. Ryggraden i dessa företag är ofta ett affärssystem (ERP) som ska stötta denna transformation mot effektivare processer. Våra duktiga projektledare & affärssystemskonsulter utvecklar dagligen våra kunder, oavsett om det gäller att ett komplext affärssystemsinförande eller ett mindre förbättringsprojekt.

 

Med över 30 års erfarenhet och med långa varaktiga kundrelationer, så vågar vi påstå att vi är en trygg partner att hjälpa er med att införa och vidareutveckla ert affärssystem. Vi har valt att fokusera på ledande globala affärssystemslösningar från Infor, specifikt Infor M3 (tidigare Movex) mot ovan nämnda branscher, samt ett molnbaserat affärssystem, Rambase, från Hatteland, mot företag i mindre storlek samma branscher.

Med stöd av dessa leverantörer och lösningar levererar vi projektledning, verksamhetsutveckling, applikationsexpertis, systemintegration och applikationsutveckling. Vi hjälper er också med teknisk plattformskompetens, samt andra kopplade verksamhetskritiska lösningar i form av ex. mobilitet, CRM, beslutsstöd och e-handel.

Nedan ser du några exempel på vårt erbjudanden inom affärssystem.

Infor CloudSuite

 

Infor CloudSuite är ett samlingsbegrepp för de molnbaserade affärssystemen från Infor, där vi valt att fokusera på de CloudSuites som är baserade på M3, mot tillverkande, distribuerande och underhålls-/serviceintensiva branscher.

Mer information hittar du här

Med Infor OS som bas får ni en molnbaserade operativ plattform för framtiden. Den har utformats för att kombinera produktivitet och affärsprocesser med artificiell intelligens och ger dig en helt ny insyn i din verksamhet. Plattformens teknologi gör mycket mer än stöder verksamheten – den driver den. Alla upplevelser kretsar kring användaren och teknologin fungerar som en enhetlig grund för hela ditt affärsekosystem. Resultatet är ett väl anslutet, intelligent nätverk som automatiserar, förutser, förutspår och informerar dina intressenter för att hålla samman din verksamhet.

  • Enhetlig användarupplevelse
  • Byggnad av applikationer
  • Nätverksbaserad analys och affärsunderrättelser
  • Intelligent digital assistent för rådgivning och feedback
  • Automatisering av arbetsuppgifter som är komplicerade eller har flera steg
  • Digital dokumenthantering
  • Öppen integrering av affärsprocesser
  • Insyn med AI

Mer information hittar du här

Infor M3

Infor M3 är en komplett affärssystemsvit för tillverkande, distribuerande och underhållsintensiva företag, som stöttar ett företags alla huvudprocesser. Lösningen passar ypperligt om du har komplexa globala behov, då det har stöd för legala krav i 45 länder samt med stöd för flerbolagshantering.

M3 finns både som version för On-premise resp. Cloud, och baseras i bägge fallen på Infors nya revolutionerande plattform Infor OS.

Mer information hittar du här

Rambase

Vårt senaste tillskott till affärssystemsleveransen är ett molnbaserat multi tentant ERP-system för tillverkande och distribuerande industri som nyligen introducerats på den svenska marknaden och som riktar in sig på lite mindre kunder (SME) men med avancerade behov inom valda branscher.

Vi är väldigt glada att vara första svenska partner på systemet och tror mycket på detta som ett komplement till våra större system.

Mer information hittar du här

Vill du veta mer?

Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig inom kort.

Kontakta mig